L’adolescència i la joventut són etapes del cicle vital de creixement i desenvolupament de la persona en què es produeixen canvis en totes les dimensions que generaran una nova identitat personal.
Des de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) es posa l’èmfasi en el treball de la salut de les persones, per potenciar-ne les fortaleses, habilitats, capacitats i expectatives per desenvolupar una identitat positiva, per afavorir l’autogestió, fer front a la vida quotidiana i sentir-se valorat per un mateix i per les persones del voltant. És per això que des de l’Institut Català de la Salut a Blanes es durà a terme ConnectadaMENT, un grup psicoeducatiu de benestar emocional per a joves a partir de 14 anys amb malestars emocionals de la vida quotidiana amb l’objectiu d’afavorir un desenvolupament psicosocial saludable i adaptatiu.

El grup comptarà amb sis sessions d’intel·ligència emocional que es desenvoluparan del 2 al 18 de juliol cada dimarts i dijous de 10.00 a 11.30 h a la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Si hi esteu interessats, us hi podeu inscriure per trucada o WhatsApp al telèfon 634 695 306

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ConnectadaMENT juliol 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *