L’adolescència i la joventut són etapes del cicle vital de creixement i desenvolupament de la persona en què es produeixen canvis en totes les dimensions que generaran una nova identitat personal.
Des de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) es posa l’èmfasi en el treball de la salut de les persones, per potenciar-ne les fortaleses, habilitats, capacitats i expectatives per desenvolupar una identitat positiva, per afavorir l’autogestió, fer front a la vida quotidiana i sentir-se valorat per un mateix i per les persones del voltant. És per això que des de l’Institut Català de la Salut a Blanes es durà a terme ConnectadaMENT, un grup psicoeducatiu de benestar emocional per a joves d’entre 16 i 25 anys amb malestars emocionals de la vida quotidiana amb l’objectiu d’afavorir un desenvolupament psicosocial saludable i adaptatiu.

El grup comptarà amb set sessions d’intel·ligència emocional que es desenvoluparan a partir del 13 de febrer i els sis dimarts següents al matí o el 14 de febrer i els sis dimecres següents en torn de tarda.

  • Dimarts: de 10.00 a 11.30 h al Centre Cívic Benet Ribas
  • Dimecres: de 18.00 a 19.30 h a la Nau4

Si hi esteu interessats, us hi podeu inscriure per trucada o WhatsApp al telèfon 634 695 306.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ConnectadaMENT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *