Les Biblioteques UNESCO han treballat conjuntament en un projecte molt bonic en motiu de la celebració de:

L’ Any Internacional del Mill

 

El març de 2021, l’Assamblea General de les Nacions Unides va declarar el 2023, l’Any internacional del mill.

El mill és un cereal que pot créixer en terrenys àrids i en condicions climàtiques extremes. Així doncs, constitueix una solució ideal perquè alguns països puguin ser autosuficients i es redueixi la importació de cereals. A més, és un producte amb múltiples beneficis per a la salut i la nutrició.

Si voleu saber més visiteu la Web de la FAO

 

 

Cada biblioteca ha volgut aportar el seu granet de sorra preparant bossetes petites de mill.

A la Biblioteca Comarcal de Blanes, aquestes petites bossetes de mill, es donaran a partir del dia 2 de maig per cada préstec que realitzin els usuaris.

Es tracta d’un acte simbòlic per donar valor a la importància del mill en l’alimentació mundial i valorar els cereals autòctons de cada població.

Val a dir que tot aquest projecte no hagués estat possible sense la col·laboració de l’Associació de dones emprenedores de Blanes i els participants del Club de lectura Lletraferits, que ens han ajudat a confeccionar i preparar aquestes bossetes tan maques.

 

Corre, vine a la Biblioteca a buscar la teva bosseta de Mill! En Francisco Vera Manzanares, jove activista, membre de Guardianes por la vida i ecologista mediambiental t’explica com fer-ho

Notícia Ecoesperançadora

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Any Internacional del Mill 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *