Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil comentem

La Ciudad de Cristal de Isabel Greenberg

 

Bona tornada joves! Després de les festes de Nadal tornem amb les piles ben carregades.

Com és habitual, cada temporada triem un còmic. El d’aquest mes potser és un còmic una mica excepcional, pel fet de l’Isabel Greenberg barreja els successos reals amb la història dels regnes ficticis d’Angria i de Gondal.

La ciudad de cristal ens explica la biografia de les germanes Brönte, des de la seva infància fins a la mort de Branwell, Emily i Anne. Les Brontë són conegudes per haver escrit novel·les com: Cumbres Borrascosas, Jane Eyre o Agnes Grey. E

 

 

L’última part de la trobada la vam dedicar a parlar sobre altres obres escrites per les germanes Brönte. Charlotte Brontë La més gran de les tres germanes. Era novel·lista i poeta i la seva novel·la més coneguda és Jane Eyre. Emily Jane Brontë, germana de Charlotte Brontë i d’Anne Brontë. Va escriure Cims borrascosos, la seva única novel·la, és considerada com un clàssic de la literatura anglesa. I Anne Brontë, la més jove de la família literària.

Com sempre cada any incorporem cosetes noves i és que LA LECTURA DEL MES DE FEBRER LA TRIEU VOSALTRES!

Els nostres joves han dedicat l’última part de la sessió a cercar aquella novel·la que els inquieta, que fa temps que volien llegir, on l’autor els fascina o que simplement els ha captivat, llegir-la durant aquest mes i comentar-la a la pròxima trobada.

 Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: La ciudad de cristal, Isabel Greenberg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *