Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil celebrem

125 anys del naixement de l’Enid Blyton

Aquest any 2022 ha estat un any d’esdeveniments literaris i al Club de lectura Juvenil estem d’aniversari.

Cada membre del Club es va endur una aventura diferent dels llibres originals de “Los siete secretos”. Això ens ha permès comentar els elements comuns a totes les lectures, personatges i format de cada lectura.

Enid Blyton era capaç d’escriure una mitjana de 50 llibres a l’any. Los cinco, los siete secretos, misterio i Torres de Malory van ser creats amb les seves mans. I personatges com en Noddy encara ara es transmeten en algun canal de la televisió.

El passat 2 de desembre, l’actriu i narradora oral Olga Cercós, ens va regalar un dels moments més bonics al club de lectura, representant “Els misteris d’Enid Blyton”.

Vam escoltar de primera mà contes curts de l’autora, fragments d’alguns dels seus llibres més importants i ens va revelar alguns dels seus secrets més ben guardats.

 

És clar, després d’una introducció així, ens vam quedar amb ganes de molt més! Per això ahir, els joves del club, ens vam convertir en periodistes i vam observar amb lupa el documental que va emetre la Vanguardia sobre la complicada vida de l’Enid Blyton. Autora obsessionada amb la fama, amb una infància marcada per l’abandonament familiar, una adolescència difícil i una vida adulta on les seves filles no formaven part.

 

 

I ara si, gaudiu molt d’aquests dies de festa.

Bon Nadal joves! Ens retrobem després de festes amb “La ciudad de Cristal

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Las aventuras de los siete secretos, Enid Blyton

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *