Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

“Harry Potter i el llegat maleït” de J.K Rowling

Efemèride 25 anys de Harry Potter

Quina il·lusió ens fan aquestes trobades tan especials!

Aquest mes els Clubs de Lectura Infantil i Juvenil de la Biblioteca de Blanes hem llegit Harry Potter.

I us preguntareu per què!? Primer, perquè Harry Potter té una màgia especial que engresca tant a grans com petits. I segon, perquè aquest any celebrem els 25 anys de la primera publicació de la Pedra Filosofal, primer llibre de la saga.

I vam pensar que tant els infants com els joves es mereixien una trobada màgica… El Mag Igor hi va posar la nota final.

 

 

 

J.K. Rowling, creadora de totes les novel·les de la saga Harry Potter, l’any 2013 es va decantar per treballar en la creació de les seqüeles del seu últim llibre en forma d’adaptació teatral.

L’obra de teatre es va estrenar al juliol al Palace Theatre de Londres i va exhaurir totes les entrades fins la primavera del 2017. D’aquesta manera J.K. Rowling va anunciar que escriuria el seu guió de l’espectacle i el publicaria com a un nou llibre, amb la intenció de permetre a tots els seus seguidors conèixer la seva nova història.

Entre els joves vam trobar opinions de tota mena, els grans fans de Harry Potter, més exigents que mai trobaven a faltar més acció. Els que no havien llegit gaire sobre el tema i coneixien només les seves pel·lícules opinaven que potser una mica més de descripció. Certament, a tots ens va sobtar la idea d’imaginar-nos els personatges de la saga a sobre d’un escenari del teatre.

I com podíem tancar una trobada tan especial sense una mica de màgia… L’Igor ens va regalar uns quants trucs molt bonics i ens va ajudar a crear varetes màgiques d’una forma molt senzilla però ben engrescadora.

 

 

Fins al proper més joves! Ens tornarem a veure amb moltes més sorpreses

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Harry Potter i el llegat maleït de J.K Rowling

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *