Aquest estiu hem viatjat arreu del món en 3658 llibres i hem descobert indrets on mai ens haguéssim imaginat que hi seríem.

I és que l’objectiu d’aquest any era oferir un Bibliovacances diferent. On petits i joves han pogut descobrir alguns racons de la biblioteca que ningú coneixia. Com ho hem fet? Amb targetes d’embarcament per a tots els participants que donaven accés al magatzem, aquell espai de la biblioteca on els llibres de vegades queden mig oblidats. D’aquesta manera hem donat una nova oportunitat a aquests documents i hem fomentat el préstec del nostre propi fons.

 

 

Al igual que els anys anteriors, el Bibliovacances 2022 s’ha dividit per cursos i aquest ha estat el nombre de participants per franja d’edat que han finalitzat l’activitat i s’han endut un súper premi!

  • Primeres lectures: 42 participants
  • M’agrada llegir 1: 33 participants
  • M’agrada llegir 2: 27 participants
  • Joves: 13 participants

Un total de 115 participants, 72 dels quals han finalitzat l’activitat i 6 han repetit! Enhorabona a tots i totes!

 

Cal dir que tot això no seria possible sense la col.laboració desinteressada d’en Joan de la Gelateria Giotto de Blanes. Que cada any regala un gelat a cada participant que finalitza l’activitat. Milers de gràcies!

 

 

Us hem preparat un petit resum fotogràfic de què ha estat aquest Bibliovacances 2022: La Volta al món en 3658 llibres. Desitgem que us agradi! Fins a l’any vinent!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Bibliovacances 2022: Un viatge a través de la lectura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *