Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

“Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare

Setmana del Mar

 

Tanquem les portes d’una etapa molt bonica al Club de lectura juvenil. Han estat uns mesos molt intensos, amb lectures per a tots els gustos.

Tot va començar el setembre de 2021, 11 joves aterraven a la Biblio Blanes compartint una passió: La lectura. De mica en mica s’ha anat creant entre ells un vincle que, possiblement no es podrà trencar mai. Crec que mai oblidarem tot el que hem rigut, el que ens ha remogut, els secrets compartits i les vivències que hem viscut.

 



Durant aquest mes, coincidint amb la Setmana del Mar a la Biblioteca, hem llegit l’obra de teatreSomni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare.

La trobada va ser a la Sala d’assaig del teatre de Blanes i ens va acompanyar la nostra companya i actriu de teatre Tània Vidal.

 



Sabíeu que al segle XIX regalar roses a una actriu significava que el director volia que l’actriu principal es quedés una temporada més i si no li regalava clavells? O que alguns teatres els dilluns no obren al públic perquè és el dia que deixen als fantasmes deambular per les instal·lacions i gaudir de les seves funcions? Aquestes i moltes més curiositats ens van ajudar a entendre els inicis del teatre.

També vàrem aprendre alguns trucs que es tenen en compte a l’hora de preparar un personatge per poder representar després un fragment de l’obra.

Cal dir que molts no havíem fet teatre fora d’alguna petita obra a l’escola o l’institut. I no ens va sortir tan malament oi joves?

 



A manera de tancament d’aquesta etapa cal agrair a tots els joves del club de lectura la seva implicació, el temps que hi dediquen i l’esforç que suposa per a ells compaginar els estudis i la lectura.

1000 Gràcies! Ens tornarem a veure al setembre, ara toca disfrutar de les vacances ben merescudes!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Somni d’una nit d’estiu- Comiat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *