Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

“Recordar contraseña” de Defreds

 

“La vida són records. Ens passem la vida recordant. De vegades ens agrada mirar enrere i recordar moments viscuts, persones que estimem i ja no hi són… Els records bons i dolents, ens van convertint en tot el que som”

 

 

És la segona vegada que llegim Defreds, i és que és un autor que ens va enamorar amb “Història de un naufrago hipocondríaco” i ara ens ha tornat a captivar amb “Recordar contraseña“.

Es tracta d’un recull de poemes més uns microcontes i dos bonus track.

La temàtica dels poemes és molt variada i el que més ha agradat als joves és la facilitat que té Defreds per transmetre tot allò tan quotidià a la vida de qualsevol persona. Utilitza un llenguatge senzill i tot resulta ser un joc de paraules que de mica en mica es va desglossant en petits relats.

 

 

Una de les particularitats d’aquest llibre és que alguns dels seus poemes van acompanyats d’il·lustracions. Dibuixos que per si sols ens expliquen una història i que afegeixen un punt més d’originalitat a la seva obra.

I per celebrar el dia 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, els nostres joves del Club també han volgut Dibuixar la Poesia. Com ho hem fet? Cadascú de nosaltres ha triat un dels seus poemes preferits i ha plasmat amb aquarel·la allò que li feia sentir.

 

 

A continuació podreu veure un recull d’imatges de com es va preparar l’exposició “DIBUIXEM POESIA” al vestíbul de la biblioteca.

 

Sempre agrair als joves de la Biblio Blanes per la seva predisposició. Sou molt especials!

Ens retrobem el dia 29 d’abril amb Piruetas de Tillie Walden. Us esperem amb ganes!!

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Recordar contraseña de Defreds – Dia Mundial de la Poesia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *