Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

“Janowitz” de Salvador Macip, Ricard Ruiz Garzón

 

Janowitz és un lloc diferent al nostre món, on hi conviuen persones com nosaltres i criatures estranyes, i ara està en perill. Una batalla entre faccions contràries s’està produint, i si no s’hi posa remei deixarà d’existir. Assistim a batalles entre exèrcits, manifestacions de ciutadans de signe contrari, premonicions d’oracles, forces obscures que intervenen i diàlegs esfereïdors entre els personatges. Però… on som realment…?

 

 

 

 

No és la primera vegada que en Salvador Macip ens visita a la nostra Biblioteca i és que sempre ens deixa amb ganes de repetir. Les converses amb ell mai no acabarien.

Pels que encara no el coneixeu, en Salvador Macip és un escriptor blanenc, llicenciat en medicina i cirurgia i doctor en genètica molecular i fisiologia Humana. Actualment viu a Leicester (Regne Unit) i treballa com a professor i investigador a la Universitat Oberta de Catalunya.

A Club de lectura Juvenil hem llegit vàries obres seves en els últims anys. Títols com Ullals, Herba negra o Fills de la setena Onada, ens han fet vibrar i endinsar-nos en la lectura, sempre amb aquest punt de ciència-ficció tan allunyat o no de la nostra realitat.

 

 

Sempre agraïm que l’autor Salvador Macip, amic de la biblioteca, ens acompanyi en una trobada d’un club de lectura. No hi ha res més interessant que poder conèixer tots els secrets de la seva obra, de primera mà.

Ahir vam poder descobrir com s’escriu un llibre a 4 mans, com es van triar els personatges, d’on provenen algunes de les paraules que apareixen en el text i molts altres secrets que no podem desvetllar, perquè Janowitz és una lectura molt recomanable per no deixar escapar.

 

 

No podem deixar d’agrair al Salvador la seva predisposició a col·laborar amb la Biblioteca de Blanes. Gràcies pel teu temps i les teves recomanacions i esperem poder trobar-nos molt aviat en persona. I gràcies també a tots els membres del club de lectura juvenil per fer-ho possible!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Janowitz- Trobada amb l’autor Salvador Macip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *