Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

“L’ Amic retrobat” de Fred Uhlman

 

Aquesta vegada, un clàssic. Com sempre és d’esperar als joves, els poden agradar més o menys, però el que sí que és cert és que són molt enriquidors.

Fred Uhlman va ser un autor alemany de família jueva que durant la guerra mundial va fundar l’organització d’ajuda als refugiats alemanys que fugien les nazis. Potser la seva experiència va portar-lo a escriure una novel·la sobre l’Alemanya del segle XX…

Amb els joves del Club vam desglossar la lectura en dues parts, una part més històrica i real del que va succeir a Alemanya i una altra centrada en l’amistat dels dos personatges principals (emocions, pors, ideologies, motivacions…)

En conclusió, una novel·la curta, però no fàcil, amb alguns missatges ocults, que ha provocat reaccions molt diferents en els i les joves en arribar al capítol final de la història (Quan en Hans rep la carta que el retroba amb el seu estimat amic)

 

 

I com que Nadal ja és aquí, no se’ns acudeix una millor manera de celebrar-ho que amb uns jocs de taula molt apropiats i la companyia d’en David Quesada del Club de Jocs de Taula.

 

 

Felicitacions al nois i noies del Club de Lectura Juvenil de Blanes, per la seva constància, implicació i per fer-nos viure moments tan màgics

Bon Nadal! Ens retrobem al gener amb una Trobada molt especial!

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: L’ Amic retrobat de Fred Uhlman

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *