Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

“Tot o res” de Francesc Gisbert

Això ja ha començat i la veritat, té molt bona pinta!

Els joves del Club de Lectura Juvenil han estrenat el Curs 2021-2022 amb moltes ganes i il·lusió. I amb una lectura que en general ha agradat molt.

“Tot o res”, la història d’una influencer, Lady Flipa. La seva desaparició del món digital es produeix en estranyes circumstàncies que no han estat aclarides. De la nit al dia el seu canal de Youtube es cancel·la i no en queda cap rastre a les xarxes socials. Una trepidant aventura que ens fa recórrer el país de sud a nord, fugint d’una perillosa organització criminal.

El més fascinant de tot és que res és el que sembla, i això és el que als joves els ha enamorat d’aquesta lectura.

 

Una de les novetats d’aquesta temporada és que el Club s’allarga! Si, si! Tenim una hora i mitja per gaudir-ho amb molta més tranquil·litat i poder aprofundir en els diferents aspectes de la lectura.

A més, avui és un dia especial, en Jaume ens va presentar tot el que havia preparat per a aquest Halloween i Castanyada, al seu espai “El Racó d’en Jaume” del blog jove de la Biblioteca.

Per acabar, una dinàmica molt enrevessada. Una història, uns personatges, un escenari, però…. res és el que sembla. Els joves van haver de debatre qui tenia raó i qui no, qui havia comès el delicte, qui era qui…. El més increïble de tot és que, finalment no hi va haver delicte ni els personatges tenien res a veure un amb l’altra. Una dinàmica que, igual que la lectura “Tot o res” ens fa adonar de com tenim instaurats uns prejudicis, que fan que cadascú visqui de diferents maneres una mateixa realitat.

 

Una vegada més, gràcies joves! Perquè sou vosaltres qui feu gran la nostra Biblioteca

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Tot o res de Francesc Gisbert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *