Avui se celebra el Dia Internacional de l’orgull LGBTI

Amb l’objectiu de donar veu de forma pública, a la tolerància i a la igualtat de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queen i altres orientacions sexuals o identitats de gènere socialment marginades i oprimides.

A la Biblioteca de Blanes trobareu una Exposició de cartells que l’alumnat del Grau Superior d’Integració social de l’Institut S’Agulla de Blanes ha preparat juntament amb Nau4.

 

A més, hem preparat una Taula de llibres i una Guia de lectura que durant tota la setmana romandran al vestíbul de la Biblioteca, perquè pugueu fullejar o endur-vos en préstec allò que us sembli interessant.Us convidem a la Xerrada que es durà a terme el divendres dia 2 de Juliol a les 18h de la tarda “A l’armari te’n vas tu

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Dia Internacional de l’orgull LGBTI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *