Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

Les filles de Tara de Laura Gallego

I ens acomiadem… Arriba l’estiu i ha estat un curs amb molts imprevistos… però ens hem sortit.

Ahir el Club de Lectura Juvenil tancàvem un curs 2020-21 on hem après que la lectura no té barreres. Que allò que ens uneix, fa que ens adaptem i ens dóna forces per continuar endavant. I precisament és el que hem fet aquest any, adaptar-nos i si havíem de trobar-nos en línia, amb distància o amb mascareta ho hem fet. Perquè els i les nostres joves s’estimen la lectura.

Quedava pendent trobar-nos a la Platja, ja que l’any passat les restriccions no ens ho van permetre. Aquest any sí, hem agafat les tovalloles, els llibres i cap a la Palomera de Blanes.

Amb la lectura de Filles de Tara de la Laura Gallego hem pogut endinsar-nos en dos mons completament diferents. Un món ple de naturalesa i màgia i un món liderat per les últimes tecnologies. Amb quin us quedeu?

Un dels temes que més ens preocupen és el canvi climàtic i la conseqüència d’aquest. Els i les joves són conscients de la problemàtica que vivim i tenen molt clar tot el que farien per millorar el planeta. Tot jove hauria de llegir Les Filles de Tara, molt recomanable.

A continuació feu una ullada a unes imatges que, per si soles, ens descriuen el moment tan emotiu que vam viure ahir a la voreta del mar fent la Dinàmica “El meu secret”

Cal dir que la valoració del curs ha estat molt positiva, que tenim moltes ganes de continuar amb nous projectes i noves lectures.

Desitjo que el Club de lectura Juvenil continuï sent un espai de trobada, on els i les joves puguin compartir les seves experiències i parlar sobre temes del seu interès sempre a través de la lectura.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Comiat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *