Fa justament un any que vam contactar amb en Salvador Macip, investigador, científic i escriptor blanenc, per conèixer una mica la seva visió del que estava passant i de com s’estava gestionant aquesta pandèmia.

Un any després ho tornem a fer perquè ens expliqui com ha viscut aquest any, quin és el seu punt de vista sobre les vacunes i sobretot, ens parli de les seves dos últimes lectures “Lliçons d’una pandèmia” i “Janowitz“.

Per aquells que no vàreu poder assistir a la trobada, a continuació podeu veure la gravació que des de la Biblioteca de Blanes vam registrar al nostre canal de Youtube. Podreu conèixer de primera mà com s’està vivint des de Leciester (Regne Unit) la pandèmia, la importància de la comunicació i la desinformació i com és de important posar-se la vacuna i com més aviat ho fem millor. Tot des del punt de vista d’en Salvador que, com ens té acostumats, sempre ho fa de manera clara i senzilla perquè tots i totes ho podem entendre.

 

 

No podíem celebrar millor Revetlla de Sant Jordi que amb les Recomanacions dels seus dos últims llibres, disponibles a la Biblioteca de Blanes:

Lliçons d’una pandèmia Una anàlisi lúcida i didàctica sobre la gestió de la pandèmia de la covid-19.

https://www.anagrama-ed.es/uploads/media/portadas/0001/25/b90093a36062961fd27c28bbb6b43b17cce43881.jpeg

Janowitz Un lloc diferent al nostre món, on hi conviuen persones com nosaltres i criatures estranyes, i ara està en perill. 

 

Gràcies Salvador per ser sempre tan proper, per la teva implicació i sobretot per ajudar-nos a entendre una miqueta més el món que ens envolta.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Un any darrera la pantalla, Salvador Macip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *