Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

Train Kids de Dirk Reinhardt

Les trobades del Club Juvenil solen ser màgiques. Quan comencen tots estem una mica nerviosos i els primers minuts se’ns fan difícils, però un cop això agafa velocitat no hi ha qui us aturi!

Aquesta vegada hem volgut començar pel final. A través d’un joc “El camí dels migrants” hem descobert totes i cadascuna de les dificultats que els migrants es troben per arribar a un país que no és el del seu origen.

Train Kids és una novel.la juvenil que tracta sobre cinc joves que emprenen un viatge: Miguel, Fernando, Emilio, Jaz i Àngel. Són immigrants il·legals i els esperen més de dos mil quilòmetres a través de Mèxic, a dalt de trens de càrrega.

Una lectura que reflecteix la realitat que viuen cada dia molts joves adolescents que marxen del seu país d’origen per trobar un futur millor. Joves que no coneixen les adversitats que aniran trobant pel camí i la gent que voldria aprofitar-se de la situació demanant sempre diners a canvi.

Els nostres joves del Club ens sorprenen cada vegada més mostrant una actitud molt empàtica envers aquests temes. Són molt conscients de la realitat i tenen molt clar el que farien per solucionar-ho.

Ens tornem a trobar el dia 13 de maig amb El príncipe de la Niebla de Carlos Ruiz Zafón

No hi podeu faltar!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Train Kids
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *