Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

Aquí és on tot comença de Jennifer Niven

Estem realment contents de tornar a retrobar-nos presencialment a la Biblioteca.

Amb totes les mesures de seguretat i amb moltes ganes, hem tornat a compartir una bona estona de lectura. Però sobretot hem sentit l’escalforeta de tenir-vos a tots i totes en viu.

La lectura d’aquest mes ens ha tocat la fibra, aquella que fa que tots ens impliquem i és que els joves estan molt conscienciats en el tema del maltractament i de la discriminació.

Aquí és on tot comença és una novel.la juvenil que narra la història de la Libby i en Jack de 16 i 17 anys. Dos adolescents que semblen no tenir res en comú, però per raons contràries tothom els jutja pel seu aspecte exterior i no pel que són realment.

Temes com la prosopagnòsia, l’autoestima, l’adolescència, la discriminació… han estat claus en aquesta trobada. Hem parlat de com ens etiquetem els uns als altres i com d’aquesta manera creem prejudicis sense conèixer a les persones.

Per acabar de tancar la trobada, una dinàmica molt especial: El joc de les etiquetes. On cada jove duia una etiqueta a l’esquena, dos d’ells organitzaven l’ordre d’entrada a la Biblioteca de cada tipus d’usuari. Finalment ens hem deslliurat de les etiquetes i hem comentat com ens hem sentit en ser jutjats.

Us esperem a la propera trobada el dijous 15 d’Abril a les 17,30h amb “Train Kids” de Dirk Reinhardt

Gràcies joves!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Aquí és on tot comença
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *