Ahir al Club de Lectura Juvenil vam comentar:

EL PRINCIPE Y LA MODISTA, de Jen Wang

I aquest mes va de còmics!

Amb els joves del Club de Lectura d’ahir vam poder compartir una estona molt agradable parlant sobre una lectura que va donar molt de si.

Una història sobre la identitat sexual i el gènere. Una novel.la gràfica on l’autor escriu i dibuixa la vida del jove Sebastian. Un princep que té una passió: Sortir a les nits pels locals de París vestit de dona.

Ja veieu que aquest curs al Club tenim molta varietat. I tot el que ens ha aportat aquesta novel.la podem resumir-ho en: Realista, d’un llenguatge senzill i proper, dinàmica, en molts moments divertida però sensible alhora.

Aquesta trobada m’ha ensenyat que, afortunadament, els joves estan molt sensibilitzats en temes com l’orientació sexual, la llibertat i el respecte envers els altres. Van sortir temes com la transexualitat, les lleis que protegeix el dret a la diversitat i tots els canvis que les noves generacions han aconseguit fins ara.

Per acabar, cadascú dels nostres joves van representar amb una paraula els sentiments que li provoquen les paraules discriminació sexual.

Feu una ullada al resultat:

Us esperem a tots i totes a la propera trobada el 18 de març  amb la lectura Aqui és on tot comença de Jennifer Niven

Fins aviat joves!

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: El principe y la Modista
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *