L’àrea de JOVENTUT de Blanes ha iniciat els tràmits per aprovar

El nou Reglament del Punt d’Informació Juvenil i de la NAU4, ESPAI JOVE

El Punt d’Informació Juvenil de Blanes (PIJBL) és un servei que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves a la informació que pugui ser del seu interès, d’acord amb les seves preferències i el seu projecte de vida.

L’objectiu de l’elaboració del nou reglament és:  Oferir un servei d’informació gratuït per als i les joves de Blanes, amb la figura d’un informador juvenil i garantint un horari d’obertura prou ample, amb una oferta variada d’activitats a la NAU4, Espai Jove, el Casal jove de Blanes, amb un disseny i programació d’espais de trobada, tallers i activitats.

 

Qui pot participar?

Joves entre 14 i 35 anys, entitats juvenils, entitats que presten serveis a joves i professionals que treballen amb joves.

Com podeu participar?

Des del dia 1 al 28 de febrer.

Podeu enviar les vostres propostes indicant nom, cognoms i DNI mitjançant:

 


Entre els documents que es posen a l’abast dels i les joves que vulguin donar la seva opinió i fer aportacions al reglament, també s’hi inclou un esborrany de la Nova Normativa perquè tothom pugui dir-hi la seva. Feu una ullada.

Podeu veure la notícia completa a la Web de la Biblioteca de Blanes

Som-hi els Joves de Blanes teniu molt a dir!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Participació Reglament Punt d’Informació Juvenil i NAU4 Espai Jove

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *