A la Biblioteca de Blanes hem adaptat la majoria de les activitats que teniem a la situació que estem vivint.

El Club de Lectura Juvenil no s’atura i avui hem presenciat una trobada molt i molt especial.

Hem comentat:

CARTA A LA REINA D’ANGLATERRA

de Vicenç Pagès Jordà

Tenim un Club de lectura amb uns i unes joves molt aplicats. Avui han demostrat que els apassiona llegir, que a molts els agrada escriure i jo em sento molt  orgullosa de que formin part de la nostra Biblioteca.

Aquest mes teníem un repte i l’hem superat! La lectura que vam proposar “Carta a la Reina d’Anglaterra” no està considerada una lectura per a joves sinó més aviat per a públic adult. L’hem llegit i ens ha encantat.

Però el més apassionant ha estat poder compartir-ho amb l’autor Vicenç Pagès. Que, en una trobada en línia per zoom, ens ha explicat moltes coses de la seva trajectòria com a escriptor, periodista i professor.

Destaquem tots els secrets que ens ha revelat envers com va crear Carta a la reina d’Anglaterra. Quins aspectes canviaria, quins projectes té en ment actualment i ens ha donat molts consells per continuar escrivint, llegint i viatjant, com diu ell, a milers de llocs sense moure’ns de casa.

Ens quedem amb una frase que segur que tots recordarem sempre:

Quan llegeixes, no t’avorreixes i mai estàs sol

Us esperem a la propera trobada el dia 17 de desembre amb “Jaime de Cristal” de Gianni Rodari i l’hora del conte per a joves de l’Olga Cercós.

 Anirem informant de les novetats i esperem veure-us aviat a la Biblioteca.

Fins aviat joves!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Carta a la reina d’Anglaterra
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *