Benvinguts/des joves!

Ahir varem encetar un nou curs del Club de Lectura Juvenil.

Desprès de diverses sessions via zoom i tants mesos sense veure’ns, ens ha fet una il·lusió enorme poder retrobar-nos de forma presencial a la Biblioteca de Blanes!

Tot i les mesures de seguretat, mascareta, distància.. varem poder gaudir d’una trobada molt especial, que a més de ser molt segura, va ser molt emotiva.

Alguns de vosaltres ja veníeu l’any passat i d’altres heu iniciat una nova etapa i heu deixat enrere el club infantil amb records inoblidables per a endinsar-vos en el juvenil, on us esperen un munt d’experiències noves.

Aquest curs ve carregat de moltes sorpreses que mica en mica anirem descobrint. Les lectures són molt variades i hem tingut en compte les preferències lectores dels nostres joves en el moment de fer la selecció.

Aquest curs ve carregat de moltes sorpreses que mica en mica anirem descobrint. Les lectures són molt variades i hem tingut en compte les preferències lectores dels nostres joves en el moment de fer la selecció.

Si ets jove de 12 a 16 anys i t’agradaria participar al nostre club de lectura juvenil vine a la Biblioteca de Blanes o posat en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972358033 o bé per correu electrònic a biblioteca@blanes.cat

T’hi esperem!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Presentació
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *