CLUB DE LECTURA JOVE 2019-2020

Tanquem un curs amb moltes novetats, on tots ens hem adaptat als imprevistos que han anat sorgint. Al principi tot era molt incert però la veritat és que ens hem superat i vosaltres joves, ens ho heu fet fàcil.

Tots els joves han rebut una felicitació en forma de diploma i a més, hem volgut premiar a tots/es aquells/es que han assistit a totes les trobades del Club de Lectura Juvenil 2019-2020 (tant les presencials a la biblioteca, com les que eren en línia per zoom)

Ha estat un plaer compartir lectura i bons moments amb vosaltres.

Gràcies!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Recollida de Premis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *