Bon dia joves!

El Club de Lectura Juvenil varem tancar ahir una etapa: 2019-2020.


Han estat uns mesos on, per les circumstàncies en les quals ens trobem, hem hagut de reinventar-nos, buscar alternatives, per poder continuar al vostre costat. I vosaltres joves ens ho heu fet molt fàcil.

 

 

Ahir varem dedicar la trobada a fer una mica de balanç de l’any. Varem parlar sobre les lectures que hem llegit, les que varen quedar pendents pel confinament i del projecte que es va iniciar arrel d’aquest “Lectures Confinades”, on hem anat fent trobades setmanals per ajudar als joves amb la lectura. I per acabar, el joc de “Crea la teva història”, amb el qual varem riure molt.

Aquestes són algunes de les REFLEXIONS que els joves han fet sobre el seu pas pel Club de Lectura 2019-2020

 

 

 

En resum, podem dir que realment ha estat un any molt complert, hem fet trobades molt diverses, hem llegit novel•les de gèneres molt variats i hem fet dinàmiques molt xules.

Espero i desitjo poder retrobar-nos aviat a la Biblioteca, tornar a fer trobades a la sala jove, al nostre espai, al que ens fa sentir segurs i còmodes. De moment això no és un adéu sinó un fins aviat. Estem preparant les activitats d’estiu, seguim en contacte aquí al bloc jove, estigueu ben atents de totes les novetats!

 

Si t’agradaria participar en el Club de Lectura Juvenil de la Biblioteca de Blanes, o coneixes algú que vulgui fer-ho, només cal que ens ho facis saber per correu electrònic a biblioteca@blanes.cat


Tenim preparades moltes sorpreses pel curs que bé! No t’ho pots perdre!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Comiat
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *