SETMANA DEL MAR:

TROBADA DE CLUBS DE LECTURA

EL MAR, COM EL CUIDEM? Amb Teresa Alcoverro

 

Aquesta setmana és la Setmana del Mar a la Biblioteca de Blanes, i com cada any, ho hem volgut celebrar d’una manera especial.

Des dels Clubs de Lectura: El Dilluns llegim, el Club Infantil i el Club de Lectura Juvenil varem organitzar ahir una trobada conjunta. La temàtica: El Mar, com el cuidem? Una xerrada de la mà de la Teresa Alcoverro, investigadora científica del CEAB Blanes.

Ens va poder explicar quina és la seva feina i en què consisteixen tots els seus projectes: L’estudi dels ecosistemes marins, la posidònia, com afecta la sobrepesca al mar, els efectes que va causar el temporal Glòria i com influeix el canvi climàtic en la fauna i la flora del mar.

Els nois/es varen poder conèixer de primera mà quantes espècies de tortugues existeixen, concretament com es comporta la tortuga verda i van descobrir qui són els Dugons, uns animals marins molt curiosos en perill d’extinció.

 

La Teresa ens va portar imatges impactants i molt recents dels seus projectes actuals i els nois/es varen poder veure com són les posidònies i fer-se una petita idea de com és la vida sota el mar.

A continuació teniu un recull de fotografies de la trobada d’ahir:

Gràcies Teresa, amb tu sempre ens quedem amb ganes de més.

Per qui vulgui més informació podeu clicar l’enllaç i fer una ullada a la pàgina web del Ceab. Hi trobareu tot allò en el que estan treballant i un munt d’imatges que us encantaran.

CEAB Blanes

 

Ens trobem la propera setmana, dimarts dia 16 de juny a les 16:00h per acomiadar-nos del Club de Lectura Juvenil i agrair a tots els/les joves que han estat des del primer fins a l’últim dia, tot i les circumstàncies que hem viscut, al nostre costat. No hi falteu!

Una abraçada!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: El Mar, com el cuidem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *