Bon dia joves!

Ja estem arribant a la recta final del nostre Club de lectura jove “Lectures Confinades”. I tenim preparades sessions molt xules per aquests últims dies.

 

Ahir ens varem trobar amb els nois i noies per conèixer a l’Àstrid, una jove blanenca amb molt de talent. Estudia il·lustració i còmic i fa uns dibuixos espectaculars! Al club tenim alguns joves molt interessats en aquest tema i varen gaudir molt podent resoldre molts dels seus dubtes amb preguntes i a través de les explicacions que l’Àstrid els feia.

 

 

Us recomanem que visiteu el seu perfil @astriidstark i veureu amb quines obres més xules està treballant.

Des del Club de lectura juvenil de Blanes et donem les gràcies Àstrid per ajudar-nos a descobrir una part important de la lectura, com ho són també els dibuixos. Ja que les il·lustracions acompanyen moltes vegades el textos, per acabar de completar-los i donar-los sentit.

 

La setmana vinent celebrem la Setmana del Mar a la Biblioteca de Blanes i, com no podia ser d’un altra manera, tenim preparades moltíssimes activitats de les quals us anirem informant al bloc i a la web de la biblioteca https://www.bibgirona.cat/biblioteca/blanes

D’avançada us puc dir que la propera sessió serà una Trobada de clubs de lectura amb el dilluns llegim i el club infantil per assistir a la Xerrada de la Teresa Alcoverro del CEAB que ens parlarà sobre: El mar. Com el cuidem?

 

Esteu tots convidats el proper dimarts dia 9 de juny a les 16.30h

Us esperem! Una abraçada!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Lectures confinades 8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *