Bon dia joves!

Dissabte passat ens varem trobar amb els nois del Club de Lectura Juvenil de la Biblioteca Comarcal de Blanes a la 7a sessió de Lectures Confinades.

Ja queda molt poquet per acabar el curs i tenim preparades coses molt xules!

Per començar la trobada ens agrada molt posar en comú la part d’escriptura que sempre els demano com a feina setmanal. En aquest cas, aquesta setmana el tema era: Si fos un llibre, quin llibre seria?

Aquí teniu algunes de les novel·les i personatges amb les quals els nostres joves s’han sentit identificats.

Queden pocs dies per finalitzar les classes, per tant, els joves llegeixen lectures lliurement i ja no tenen feines de l’institut. De totes maneres aquests dies de confinament els ha donat temps per poder rependre aquells llibres que queden sempre pendents perquè no disposem del temps suficient al nostre dia a dia.

Per finalitzar la trobada varem comentar la portada del Diari de Girona : “Girona entra en fase 2”. Els nois/es tenen molt clar que ens espera en aquesta fase, que es podrà fer i que no… Però existeixen opinions molt diferents entre uns i altres i això és el que ens fa enriquir les trobades del Club de Lectura Juvenil. Els joves han de poder expressar-se!

Ens veiem a la propera sessió el Dijous dia 4 de juny a les 16h

Si voleu assistir a la trobada nomès heu d’escriure un correu electrònic a biblioteca @blanes.cat

Fins la setmana vinent!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Lectures confinades 7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *