Bon dia joves!

 

Com ja sabeu, cada dissabte, el nostre Club de lectura juvenil de la Biblioteca Comarcal de Blanes, ens trobem a “Lectures confinades” per parlar sobre lectures i actualitat.

 

Aquest dissabte varem voler saber que opinaven els joves de la tornada als centres escolars. I quina millor manera que fer-ho a partir de la lectura de l’article “ Incertidumbre en la vuelta al cole” del diari El Confidencial. A mode de resum, hi va haver infinitat d’opinions diferents: Hi ha els que troben les mesures una mica exagerades, d’altres pensen que caldria aplicar-les per zones segons el nivell d’infecció del virus en el qual ens trobem, també hi ha joves que veuen adequat tornar al juny però d’altres preferirien no fer-ho fins al setembre i amb totes les mesures si fos possible… Parlar sobre temes actuals i que ens afecten és la forma de que els joves s’expressin.

A la segona part de la sessió, varem fer el seguiment de les lectures d’aquests dies. Tant les que estan llegint lliurement, com les recomanades pel institut. Ens trobem ja a la recta final del curs i quasi tots ja han finalitzat les lectures que tenien pendents a l’escola. D’altres preparen lectures per a l’estiu. També hi ha dels que llegeixen moltíssim i ja no els queden llibres a casa i per tant, han decidit descarregar la plataforma EBiblio.

Per finalitzar la sessió, varem comentar la part d’escriptura recomanada per aquesta setmana: La Banda sonora del meu confinament. Aquesta setmana els joves han estat enviant correus amb la música que han estat escoltant aquests dies que no hem pogut sortir de casa. Aquelles cançons que els feien sentir a prop dels amics, del seu dia a dia, que els recordava a les trobades amb la colla… De tots aquests hem volgut fer un petit resum en forma de collage.

 

Feu-hi una ullada!

 

Aquest dissabte 30 de maig ens tornem a trobar a les 12h per zoom. Si hi esteu interessats només heu d’enviar un correu electrònic a biblioteca@blanes.cat.

Us animeu?!!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Lectures confinades 6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *