Eii joves!

 

Aquest dissabte 25 d’abril del 2020 ens vam trobar, per segona vegada, amb els nois del Club de lectura Juvenil de la Biblioteca de Blanes a la sessió de Lectures Confinades.

Aquesta sessió va ser especial, vam poder saludar en directe a la directora de la Biblioteca, Gemma Ciuró. Que va animar als joves a continuar llegint durant aquests dies i els va recordar que a la Biblioteca continuem treballant i preparant moltes coses per a joves i infants, que ells són el futur.

 

Per començar, vam fer un seguiment de les lectures que els joves tenen pendents a l’institut. Alguns ja les han acabat i estan llegint altres llibres, d’altres estan fent el treball que els han recomanat a l’escola. Desprès de fer algunes recerques, des de la Biblioteca, els vam ajudar a resoldre dubtes que els anaven sorgint.

A la segona part de la sessió vam comentar les noves lectures que alguns dels nois/es havien començat i els vam recomanar alguns llibres juvenils per aquests dies.

 

El final de la sessió el dediquem sempre a l’expressió escrita. Volem que els joves expressin tot el que estan sentint aquests dies i quina millor manera que escrivint.

Aquesta setmana la tasca recomanada des del club és escriure sobre les sensacions viscudes durant el primer dia de sortida al carrer dels més joves, menors de 14 anys, i que en pensen els més grans, que de moment no poden fer-ho de la mateixa manera.

 

El nostre club és obert a tots els joves que vulguin participar-hi!Ens trobem tots els dissabtes a les 12h mentre duri el confinament. Si esteu interessats podeu escriure un correu a rrodriguez@blanes.cat

 

Ens veiem dissabte 2 de Maig a les 12h, no hi falteu!!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Lectures confinades 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *