Bon dia!

 

Aquests dies de confinament nosaltres ens quedem a casa però la lectura no para!

Des del Club de Lectura Juvenil de la Biblioteca de Blanes vam iniciar ahir la primera sessió del nou projecte

LECTURES CONFINADES!

 

A les 15h de dijous dia 16 d’abril els nois i noies del club ens vam connectar via Zoom.

 

Primerament vam voler recordar l’última lectura que ens quedava pendent de la sessió anterior, «Historia de un náufrago hipocondríaco», de Defreds.

Molts l’havien llegit però hi havia dubtes sobre el tipus de poesia, llenguatge de l’autor, fil conductor de la història… I tots aquests aspectes es van comentar i aclarir.

 

La segona part de la sessió la vam dedicar a aquelles lectures que als nois se’ls ha recomanat des de l’institut i que estan llegint o tenen pendent llegir aquests dies: Les Lectures Confinades!

La intenció d’aquesta trobada és que entre ells es puguin fer recomanacions de novel·les juvenils, que aconsegueixen treure el màxim profit d’aquestes lectures i sobretot fer-los un cop de mà amb la tasca que se’ls encomana des de l’institut.

Vam poder comprovar que aquests dies els nois i noies estan molt motivats, dediquen el seu temps a la lectura i fins i tot s’atreveixen a llegir novel·les en anglès!

 

 

La propera sessió continuarem treballant aquells llibres que tenen a mitges, aquells que encara no han començat i els que estan acabats també. A més, com a lectura optativa poden trobar a l’EBiblio «Diez negritos» d’Agatha Christie que es la que pertoca al Club de lectura del mes d’abril.

 

Fins la propera!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Lectures confinades 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *