Bondia!

Avui em fa molta il·lusió fer aquesta entrada al bloc per explicar-vos que el dissabte 11 d’abril vam poder compartir una estona amb l’escriptor i investigador blanenc Salvador Macip.

 

Va ser una trobada entre alguns dels clubs de lectura de la Biblioteca Comarcal de Blanes. Concretament van participar les noies del «Dilluns llegim», el club de lectura Infantil i el club de lectura Juvenil.

Ha estat una autèntica aventura preparar una trobada on hi van participar un total de 25 persones.

Cal destacar la feina dels nois i noies que, uns dies abans, van preparar les preguntes i les vam contrastar amb la resta de clubs per tal que no es repetissin.

En Salvador Macip, amic de la Biblioteca, al qual tenim especial estima, va ser molt proper amb nosaltres. Va respondre preguntes relacionades tant amb la ciència com amb la seva feina com a investigador a la Universitat de Leiscester (Anglaterra).

Ens va aclarir dubtes sobre la problemàtica que estem vivint aquests dies i que té molt preocupats a tots, el coronavirus. I també va quedar temps per parlar sobre literatura, destacant alguna de les seves novel·les com: «Herba Negra», «Fills de la setena Onada» o «Dins la capsa meravellosa» que des de els nostres clubs de lectura s’han llegit i comentat durant l’últim curs.

Una experiència molt emocionant i enriquidora que no oblidarem mai.

Gràcies Salvador, ets molt gran!

Si voleu fer una ullada, clicant a la fotografia trobareu l’enllaç on podreu visualitzar la trobada completa, no us ho perdeu!!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Trobada Salvador Macip + Clubs de Lectura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *