Eiii joves!

Nosaltres treballem des de casa i tu? No et quedis sense lectures!

Des de la Biblioteca Comarca de Blanes us volem recomanar algunes lectures per a aquest mes d’abril.

Les trobareu a la plataforma EBiblio:

https://catalunya.ebiblio.es

Recordeu que és molt senzill, nomès heu de tenir el carnet de la biblioteca i estar registrats al catàleg Argus

I si no tens el carnet no passa res! Et pots fer un eventual per a aquests dies! 

Som-hi a que esperes? Milers de lectures, pel.lícules, revistes… t’estan esperant!

 

El cos de l’Álex està encongit davant de la pantalla. El rostre se li ha convertit en una màscara d’ulls envermellits que li couen de l’estona que fa que no parpelleja. Està al·lucinat i, sobretot, penedit d’haver-se colat en aquella pàgina web. Se li regira la panxa i té unes basques que amb prou feines aconsegueix reprimir. Mai de la vida s’hauria imaginat les atroces imatges que se succeeixen davant dels seus ulls, recloses a la pantalla de l’ordinador i sota un so de fons d’uns sorolls inhumans que gairebé retorcen els petits altaveus de l’equip. De sobte, una apagada de llum deixa…

 

Aquesta és la història de la llibreria Howling Books, on els lectors escriuen cartes a estranys, a amants, a poetes, i les amaguen entre les pàgines dels llibres. I és la història d’en Henry Jones i la Rachel Sweetie, que van ser bons amics fins que ella se’n va anar a viure a prop del mar. Ara la noia ha tornat, treballa a la llibreria, està de dol pel seu germà Cal i busca el futur en els llibres que la gent estima i en les paraules que deixen enrere. Semblaria una història corrent, si no fos per la carta que la Rachel va escriure abans de marxar, una carta d’amor .

 

En Wilbur està disposat a capgirar-ho tot per descobrir qui és i si n’hi ha més com ell. S’ha entrenat per portar al límit la seva potència física i intel·lectual i està preparat per enfrontar-se a l’ARS Corp, una poderosa multinacional dirigida per un excèntric milionari. Però sap que, tot sol, no se’n sortirà. Per sort, l’Abigail està a punt per ajudar-lo fins on calgui. 

 

És que com que la Nàzia és la meva amiga i des de Nadal viu amb el papa i amb mi perquè és millor, ara és la meva germana d’acollida, que és com si fos una germana de veritat però sense transfusió, i això vol dir que ens ho hem d’explicar tot, els secrets també. Així que al final m’ha explicat el seu secret més gros. De seguida he encreuat els dits per darrere l’esquena, com em va ensenyar la mama, i quan la Nàzia no em veia, he dit molt fluixet: «Supercalifragilisticoespialidós».

 

Todo el mundo sabe que en Omnia, la gran tienda virtual, puedes comprar cualquier cosa. En su catálogo encontrarás todo lo que puedas imaginar, e incluso objetos que ni siquiera sabías que existían. Por eso, cuando Nico tira a la basura por accidente el peluche favorito de su hermana pequeña, no duda en buscar en su web uno igual para reemplazarlo. Pero un error informático inesperado lo conducirá hasta el mismo corazón de Omnia.

 

Trobar els objectes de l’estoig va ser suficient per trencar totes les barreres que mantenien reprimits els records. Els murs van saltar amb violència i, com un tsunami, vaig rememorar els fets que havia oblidat des de l’adolescència. Un tsunami de records, els mateixos que acabo dexplicar durant les hores daquesta nit. Els que ningú creuria, si algun dia arriben a divulgar-se. Només jo sé que van ser reals, tan reals com el sol que surt en aquest moment per lhoritzó o com els fulls groguencs de la llibreta en què escric aquestes últimes paraules de la meva confessió.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Et recomanem abril : Lectures Juvenils a l’EBiblio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *