Hola joves!

 

Aquesta setmana a Àgora Jove hem continuat preparant el Calendari Àgora Jove 2021. Vam veure les propostes de fotografies que van realitzar les nostres participants, vam fer una pluja d’idees per inspirar-nos per fer noves fotografies i vam planificar la propera sessió.

 

 

Però això no va ser tot!

Aprofitant que diumenge és el dia de la dona, nosaltres també vam voler preparar alguna coseta. Vam consultar un munt de llibres sobre dones úniques i extraordinàries del món que van crear i aportar coses molt importants per a la història. Entre ells en destaquem científiques, esportistes, artistes, polítiques, escriptores, etc. Gràcies a la seva inspiració, ens vam posar mans a la obra, i vam crear el nostre petit homenatge. Aquest va ser el resultat! Què us sembla?

 

Si teniu curiositat per saber què tenien a dir aquestes magnífiques dones, podeu visitar la nostra petita exposició a la Sala Jove de la Biblioteca. No us ho perdeu!

 

I recordeu! La setmana que ve triple ració d’Àgora Jove:

  • Dimarts 10/03 parlarem sobre dos ODS: Ocupació i economia i Energia neta i assequible.

 

  • Dimecres 11/03 tractarem l’ODS d’Indústria, innovació i infraestructures.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ÀGORA JOVE: Propera sessió Indústria, Innovació i Infraestructures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *