Al club de lectura jove aquest mes hem comentat:

FRANKENSTEIN

de Mary Shelley

 

El Club de Lectura jove ens hem reunit aquest dijous 23 de gener per comentar el clàssic de Frankenstein de la Mary Shelley.

Si si! Tot i el temporal hem obert! I no podíem fallar als nostres joves així que hem realitzat la nostra sessió mensual habitual.

Alguns dels nois del club de lectura juvenil de Blanes no han volgut faltar.

Hem començat per  parlat sobre l’autora i remarcar alguns aspectes sobre com va sorgir la idea de Frankenstein i com aquesta novel.la es va convertir en un dels millor clàssics juvenils i d’adults que existeixen.

 

 

Com sempre hem remarcat allò que ens ha agradat i que no ens ha agradat, personatges i demès… i hem recordat les seqüències més impactants.

A la segona part de la sessió no hi podia faltar la dinàmica. Com que Frankenstein ha estat portada al cinema diverses vegades i al teatre també, hem volgut aprofundir en el tema de les emocions, el rebuig, la ira i altres sentiments que van apareixent durant la novel.la. A través del nostre protagonista “el monstre” es veuen reflectides en els diferents escenaris de la història i hem utilitzat unes cartes per poder treballar-hi.

Us esperem a la propera sessió del Club de Lectura Juvenil del dia 20 de febrer amb la lectura “Quin dia tan bèstia” i una dinàmica molt divertida!

No us ho perdeu!

 

CLUB DE LECTURA JUVENIL 2019-2020. Inscripcions a la biblioteca.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Gener 2020
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *