Bon dia joves!!

Com ja sabeu la sessió d’Àgora Jove d’ahir va tractar sobre l’ODS Fi de la pobresa.

I què vam fer? Doncs jugar al Dixit! El Dixit és un joc de taula on poses a prova la teva capacitat creativa i imaginativa. En aquest joc trobem il·lustracions que ens poden inspirar, sentir i fer viatjar a mons extravagants i màgics.

 

 

I com podem relacionar aquestes il·lustracions amb l’ODS Fi de la pobresa? Doncs vam parlar sobre la definició de pobresa, el quart món i els estigmes socials que podem trobar en la societat. I, a partir d’aquí, vam deixar volar la nostra imaginació i ens vam deixar inspirar per comentar les imatges de les cartes relacionant-les amb la pobresa i altres temes dels objectius de desenvolupament sostenible, com la violència de gènere, el canvi climàtic o el reciclatge.

 

 

Quins exemples d’estigmes socials creieu que poden causar pobresa en les societats desenvolupades?

Alerta!!! La biblioteca necessita la vostra ajuda per aconseguir recuperar informació perduda molt important!

Us esperem el proper dimecres dia 22 de gener  per superar

l’Escape Room Àgora Jove!! 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ÀGORA JOVE: Propera sessió: Educació de qualitat
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *