El passat dimecres dia 8 de gener vàrem començar el projecte Àgora Jove amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 5, Igualtat de Gènere.

En aquesta sessió fins i tot, vam menjar crispetes! i vam fer un cinefòrum on vam veure el documental La mujer cosa de hombres” d’Isabel Coixet, que tracta sobre la publicitat sexista i la violència de gènere. Interessant, oi?

 

 

Igualtat de gènere, violència invisible, terra enganxós, coeducació, visibilitat… aquests són alguns dels conceptes que vam relacionar amb els seus respectius significats per tal d’entendre’ls, comentar-los i posar exemples.

 

I finalment, vam conèixer quins són els mites de l’amor romàntic i com aquests influeixen en l’escala cíclica de la violència de gènere en l’adolescència.

Coneixeu la història de la Pepa i en Pepe?  https://www.youtube.com/watch?v=IpaabDdQNO8

 

 

En aquesta sessió vam aprendre moltes coses i vam poder reflexionar sobre diferents aspectes relacionats amb l’ODS d’Igualtat de Gènere però, sobretot, vam poder observar tot el recorregut que s’han fet els últims anys i tot el que queda per millorar.

Si vosaltres també voleu dir la vostra, esteu convidats a la propera sessió el dia 15 a les 17:30 a la Biblioteca Jove. Comentarem l’ODS número 1: Fi de la pobresa.

 

 

Si encara no saps de què tracta el projecte Àgora Jove Pensament Crític i et crida la curiositat, aquí us deixem un enllaç de l’entrevista que va fer Radio Marina a la nostra dinamitzadora de la sala jove, Tania Gallardo.

http://www.radiomarina.com/2016/la-biblioteca-jove-de-la-biblioteca-comarcal-de-blanes-engega-una-nova-activitat-de-pensament-critic/

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ÀGORA JOVE: Propera sessió: Fi de la Pobresa
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *