Al club de lectura jove aquest mes hem comentat:

INVISIBLE

d’Eloy Moreno

 

El Club de Lectura jove ens hem reunit aquest divendres 20 de desembre per comentar la lectura Invisible de l’autor Eloy Moreno.

Si hagués de resumir la trobada d’aquest mes amb un adjectiu seria : EMOTIVA.

Els joves han compartit opinions de tot tipus, han entrat en debat en aspectes sobre el bullying i s’han obert per expressar allò que pensen sobre aquest tema.

D’entre tot el que s’ha comentat en la sessió d’aquest dijous m’agradaria destacar:

En general a tots els nois/es els ha agradat molt la lectura, tot i que algú s’ha quedat amb ganes de saber com continua la història i hi ha d’altres que canviarien les formes del narrador.

També han trobat molt interessant que la història comenci pel final. Això li dona un punt de misteri, tot i que a algú li agradaria saber que passa amb el protagonista, un cop surt de l’hospital i ha de tornar a l’escola amb tot el que això implica (trobar als companys, trobar a l’agressor, a la directora, els professors…).

 

 

Hem aprofundit molt en el tema del bullying i en com aquest afecta cada vegada a més gent. Que l’agressió no només és física sinó que també es pot agredir a algú verbalment o per assetjament a través de les xarxes socials. Realment la intenció de l’autor amb aquesta lectura és mostrar a petits i grans la importància d’actuar a temps. Junts hem arribat a la conclusió de que, com diu l’Eloy Moreno, “Tan Monstres són els que ho fan com aquells que miren i no fan res per aturar-ho”.

Per acabar de tancar la sessió, com és habitual, hem realitzat una dinàmica. En una pissarra un a un han escrit paraules positives que ens podrien servir per combatre el bullying. Seguidament les han plasmat amb pintura en uns llistons de fusta que decoraran la sala jove en forma d’arbre amb la intenció de consciencia als joves de que podem acabar amb el bullying si entre tots fem alguna cosa.

 

 

 

Us esperem a la propera trobada el 23 de Gener amb la lectura “Frankenstein”

Bon Nadal i Feliç Any 2020!

 

CLUB DE LECTURA JUVENIL 2019-2020. Inscripcions a la biblioteca.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Desembre 2019
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *