Al club de lectura jove aquest mes hem comentat:

FILLS DE LA SETENA ONADA

d’en Salvador Macip

 

El Club de Lectura jove ens hem reunit aquest dijous 24 d’octubre per comentar la lectura Fills de la setena onada de l’autor Salvador Macip.

Encara estem als inicis del curs i els nois estan en procés d’adaptació. Alguns es coneixen i d’altres no, per tant, hem decidit iniciar la sessió amb una petita conversa sobre què els ha semblat la novel.la.

També hem posat en comú tot el que els joves havien anotat al seu passaport lector sobre la lectura. Podem destacar que, en general, la defineixen com una novel.la més difícil a l’inici i molt més emocionant cap al final. D’altra banda els ha sobtat els canvis de personalitat que van patint els personatges durant el relat. En conclusió els ha semblat una novel.la de llenguatge senzill, propera i el fet d’estar basada en el futur els ha engrescat molt.

A la segona part de la sessió hem realitzat una dinàmica relacionada amb la plataforma E-Biblio. En grups de 4, un portaveu i una tauleta per grup, hem seguit les instruccions per registrar-nos i aconseguir el nostre carnet virtual. A més, per tal de conèixer una mica la biblioteca virtual, els joves han buscat 5 novel.les que els agradaria llegir el curs vinent, còmics, DVD’s i revistes.

En conclusió, cal dir que hem passat una estona molt divertida, hem compartit coneixements i ens hem enriquit una mica més.

Fins la propera trobada el 21 de novembre 😉

 

 

 

 

 

 

 

CLUB DE LECTURA JUVENIL 2019-2020. Inscripcions a la biblioteca.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Octubre 2019
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *