PRESENTACIÓ Club de lectura juvenil 2019-2020:

Al Club de lectura Jove aquest mes hem

iniciat el nou curs!

 

El Club de Lectura jove ens hem reunit aquest dijous 26 de setembre per iniciar el nou curs i presentar el club de lectura juvenil 2019-2020.

A les 17:30h de la tarda han començat a entrar els primers nois a la sala. Hi havien aquells que repetien, aquells que mai havien estat en un club de lectura i d’altres que eren els grans del club de lectura infantil. Però tots desprenien il·lusió i nerviosisme.

Primerament hem realitzat una dinàmica de presentació per trencar el gel i fer fora els nervis del primer contacte i els hem donat la benvinguda a aquest nou curs 2019-2020.

Durant la primera part de la sessió hem parlat sobre les lectures proposades, les dinàmiques que realitzarem i les novetats d’aquest nou curs. Els hem explicat que, dins de cada llibre, els nois trobaran un passaport lector que hauran d’anar omplint a mesura que vagin realitzant les lectures. D’aquesta manera portarem un control i a cada sessió posarem sobre la taula les opinions i els diferents punts de vista.

També hem volgut fer un petit reconeixement a aquells joves que van participar en el bibliovacances vitaminaL d’aquest estiu, premiant-los amb un petit obsequi i animant-los a que compartissin amb la resta quina ha estat la seva experiència. Justament aquest estiu, una de les lectures coincidia amb la primera del club juvenil “Fills de la setena onada” d’en Salvador Macip, que comentarem a la següent sessió de l’octubre i que a alguns tant els ha agradat.

Durant la segona part de la sessió hem proposat una dinàmica de coneixença. A partir d’una pregunta: “Què vareu sentir la primera vegada que vareu llegir una novel.la juvenil?” els nois triaven cartes que expressessin aquella sensació. Ha estat molt emotiu i engrescador, tant que, finalment, s’han animat a construir un relat a partir de les cartes, Tots han pogut participar lliurement i ha donat com a resultat una història intensa amb molt de thriller, terror i acció.

Per concloure, destacar que hem començat amb molt bones vibracions, bon rotllo i compartint allò que ens uneix i és “La passió per la lectura”.

Us animem a continuar així

Fins la propera joves!!! 😉

 

 

 

 

 

 

 

CLUB DE LECTURA JUVENIL 2019-2020. Inscripcions a la biblioteca.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Presentació 26 de setembre 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *