BIBLIOVACANCES 2019:

Entrevista a l’escriptor Salvador Macip a la Biblioteca de Blanes.

Aquest any el bibliovacances està dedicat a la ciència, coincidint amb el 150é aniversari de la taula periòdica i els llibres que llegim són de temàtica científica.

 

 

L’escriptor Blanenc Salvador Macip va visitar la Biblioteca de Blanes el dijous 1 d’ agost, coincidint amb els nois/es que estan fent el bibliovacances i que justament estan llegint dos llibres escrits per ell:

DINS LA CAPSA MERAVELLOSA els més petits i FILLS DE LA SETENA ONADA els joves

 

Va ser una espectacular trobada per compartir ciència i lectura, les dues passions de l’escriptor que, tal com ens va dir: “Són dos matèries que tendim a separar però en el fons estan molt lligades!”

Durant el matí en Salvador va respondre les interessants preguntes que li feien els lectors. A més, ens va fer endinsar-nos en el món de la ciència a través de les seves paraules, varem fer un espectacular recorregut per la cèl.lula i ens va recomanar lectures que segur molts de nosaltres gaudirem aquest estiu!

Vam aprofitar la visita per convidar-lo a conversar amb les noies del club de lectura d'”els dilluns llegim”, que també han llegit el seu llibre i han estat interessades en conèixer a l’escriptor local i pregoner de la Festa Major d’aquest any.

 

“Deixem-nos atrapar per les històries que ens expliquen els llibres”

Salvador Macip

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
SALVADOR MACIP A LA BIBLIOTECA DE BLANES
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *