Biblioteca Jove – Biblioblanes:

Al Club de lectura Jove aquest mes hem comentat

La meva germana viu sobre la llar de foc de Annabel Pitcher

 

El Club de Lectura jove ens hem reunit aquest dijous per comentar ” La meva germana viu sobre la llar de foc” de Annabel Pitcher. Un llibre amb dues cares: La divertida i superficial i la profunda i real.

Durant la trobada hem compartit opinions de tot tipus: Hi ha hagut a qui li ha semblat un relat emotiu i divertit. I n’hi han dels qui l’han definit com un llibre molt dur i els ha despertat molts sentiments. Sigui com sigui tots hem coincidit en que, tal i com es descriu a la novel·la, davant un mateix fet o situació tots reaccionem d’una manera diferent.

Per acabar de complementar la lectura, com cada mes, hem triat una dinàmica. I no podia ser menys especial, ja que era la nostra última trobada de l’any. En rotllana, al pati de la magnòlia hem gaudit d’una estona molt divertida entre somriures, amics i un bon piscolabis. Hem jugat a IKONIKUS, donació del club de jocs de taula, un joc de cartes molt senzill amb el qual hem representat situacions a través d’imatges. Ha estat molt divertit.

Vull agrair a tots aquests súper lectors que entre exàmens i treballs han fet un esforç molt gran per venir avui. També a la nostra companya Paula, qui sempre tindrà un raconet al nostre club per compartir amb nosaltres les seves experiències amb la lectura.

Bon estiu!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Maig 2019
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *