Club de jocs de taula jugaran a

Honga de Haba

 

El Club de jocs de taula farà una sessió aquest dissabte, 2 de Març, de 11h a 13h.

Dissabte descobrirem el joc Honga de Haba:

El clan «dientes de sable» busca un nuevo líder. Solo quien acumule el mayor número de provisiones, realice intercambios con éxito y venere a los antiguos dioses de la naturaleza, demostrará ser merecedor del título. Para ello, uno no debe olvidarse nunca, y bajo ningún concepto, de prestar atención a Honga. El que descuide al tigre dientes de sable, perderá aprovisionamiento.

 

Recordeu que heu de confirmar l’assistència per email o wassap si ja sou membres del Club. Si encara no sou membres us podeu inscriure a la biblioteca o enviant un correu a: jocsdetaulablanes@gmail.com , on hi heu de fer constar: Nom i cognoms, Telèfon i/o email de contacte, i Data de naixement. Heu de tenir el carnet de la biblioteca.

 

David Quesada

Coordinador del Club de Jocs de Taula Blanes
Segueix-nos a Facebook: https://www.facebook.com/JocsdeTaulaBlanes/

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLUB DE JOCS DE TAULA: Honga de Haba
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *