Al Club de jocs de taula hem seguit gaudint dels jocs de taula moderns – Biblioteca jove

Aquest divendres hem seguit gaudint dels jocs de taula moderns. En concret hem jugat a:

Carcassonne:

Un clàssic del que fins i tot es fan campionats del món. Està ambientat a l’època medieval i consisteix bàsicament en anar posant llombardes al taulell per construir camins i ciutats. També, puntuant cada cop que aconseguim completar-ne un. Aquest cop hem jugat també amb una de les expansions del jocs: la ruleta de la fortuna, que afegeix més opcions de puntuar. Han jugat nens i adults durant aproximadament 1h i 30 minuts, Les partides no solen ser tant llargues però és que eren 8 jugadors! (el màxim permès pel Carcassonne Plus que inclou diverses expansions).

 

Majesty:

Un altre joc, també ambientat en l’època medieval. Cada un dels 4 jugadors disposaven d’una sèrie de cartes que unien formant un preciós regne, i que havien d’anar poblant amb diferents personatges. Les habilitats dels personatges també anirien facilitant monedes a cada jugador. Qui va aconseguir fer el regne amb més fortuna? Hi varen jugar fins a tres famílies, alguns en parelles per poder-ne gaudir tots a l’hora ja que  no es pot jugar amb més de 4 jugadors.

Takenoko:

Finalment, gràcies al Francesc que va dur i explicar el joc a dos grups, varem poder descobrir aquest original joc ambientat en el Japó més ancestral. Els jugadors van configurant amb llambordes hexagonals el terreny i afegeixen canals per irrigar els camps. En primer lloc un camperol fa créixer el bambú, cal anar amb compte amb el panda per què se l’anirà menjant! Els jugadors van tenint diferents objectius ocults durant la partida que els permetran anar acumulant punts.

 

Tampoc van faltar les partides de Rummy dirigides per la Fina! Especialment rellevant perquè és un joc on posem a prova la nostra habilitat per fer combinacions de números i de colors fins a posar totes les fitxes a la taula.

 

Com sempre el temps ens va passar volant!!

 

David Quesada
Coordinador del Club de Jocs de Taula Blanes
Segueix-nos a Facebook: https://www.facebook.com/JocsdeTaulaBlanes/
Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLUB DE JOCS DE TAULA: Carcassonne, Majesty i Takenoko
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *