Al Club de lectura Jove aquest mes llegim Wolfgang (l’extraordinari) de Laia Aguilar.

Club de lectura Jove - Wolfgang(L'extraordinari) de Laia Aguilar

Sinopsi:

En Wolfgang té onze anys i un coeficient intel·lectual de 152. Li agrada fer llistes de coses impossibles, esbrinar com es viatja a Neptú, o fabular que es convertirà en un gran pianista. Tocar el piano és la seva passió, per a ell suposa el seu refugi d’emocions. El dia que la mare mor, li toca anar a viure amb el desconegut del seu pare i inicia un pla per fugar-se a la millor acadèmia de música del món. Durant el viatge, descobrirà qui és realment el pare, quin secret familiar li amaguen “els grans” i per què té tanta por d’alguna cosa que no s’ha atrevit a explicar mai… Wolfgang qüestionarà en tot moment el món adult, des d’uns ulls intel·ligents, distants i crítics.

VI Premi Carlemany

 

L’autor:

Laia Aguilar, va nèixer a Barcelona l’any 1976, llicenciada en Comunicació Audiovisual i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonés. Escriptora i guionista de sèries de televisió. A treballat en projectes com “El cor de la ciutat“, “Ventdelplà“, “Infidels“, “Olor de colònia“, “Merlí” i fins i tot la sèrie espanyola “El Principe“.

Anteriorment va publicar “Les bruixes de Viladrau”  l’any 2008, i “Pare de familia busca…” l’any 2014.

Wolfgang és la seva novel·la més personal.

 

 

LA TROBADA del CLUB DE LECTURA JOVE SERÀ

Divendres, 25 de maig a les 5 h de la tarda

a la SALA JOVE

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Wolfgang (L’extraordinari)
Etiquetat a:                    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *