Una interessant tertúlia amb en Salvador Macip.

En la nostra darrera trobada vàrem convidar a un dels autors de la Novel·la que ens hem llegit, Salvador Macip, amb ell vam parlar del llibre Doble Mortal. Ens va explicar com és escriure a quatre mans, com va sorgir la idea d’aquesta aventura i quant va durar tot el procés. Després, entre pregunta i pregunta sobre les vivències dels protagonistes, també vam tenir una interessant tertúlia sobre el fet de ser escriptor. Ens va donar consells, vam compartir les experiències d’escriure els nostres propis relats els quals en Salvador ens va animar a seguir escrivint i presentar-los a concursos literaris. Unes de les recomanacions que ens va fer van ser anar fent amb paciència i escriure per divertir-se: “escric el que a mi m’agradaria llegir”.

Doble Mortal

Els participants del Club van valorar Doble Mortal com a un èxit total, el recomanarien a tots els públics. Ha estat un llibre que ha agradat molt i que entre exàmens i treballs s’han llegit en temps rècord. Una novel·la amena, divertida, interessant, curta, que per la forma en que esta escrit et captiva de seguida. A la trama hi ha cops sobtats que mantenen la intriga i et fan tenir ganes de seguir llegint.

– Molt interessant i molt diferent. M’ha agradat molt. –

– És un llibre àgil, amb misteri, acció en que hi han moments que fan un canvi d’història. El recomano al 100% –

– M’ha semblat molt interessant. –

– Me ha gustado leer éste libro. –

– Molt bona història. M’ha encantat el desenllaç. No m’esperava aquest gir tant impressionant.-

– Molt bé, m’ha agradat. –

No s’ha de perdre de vista ni la ciència ni les lletres.

Amb en Salvador Macip també vam parlar de ciència. Ens va aconsellar que no perdéssim de vista ni la ciència ni les lletres, des del seu punt de vista totes dues son igual d’importants. També ens va dir que les seves investigacions sobre l’envelliment estan tenint resultats positius.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Desembre 2017
Etiquetat a:                        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *