Puntua aquest llibre?

Aquest mes comentem el llibre de Salvador Macip i Elisenda Roca “Doble Mortal” amb un dels seus autors.

Sinopsi:

Una novel·la trepidant, de lectura molt àgil, plena de misteri i amb components romàntics de Salvador Macip i Elisenda Roca.

En Max i la Julieta hauran de trobar el seu germà i amic desaparegut i descobrir el misteri que hi ha darrere de la seva desaparició.

Una carrera a contrarellotge plena de traïcions, suplantacions de personalitat i plans d’assassinat.

Font: grup62

Amb la participació de l’autor Blanenc Salvador Macip

Els autors:

Salvador Macip va nèixer a Blanes (La Selva) el 18 de desembre del 1970. Va estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona, on també es va doctorar en Genètica Molecular. El 1998 es va traslladar a New York per fer recerca sobre el càncer a l’hospital Mount Sinai. Des del 2008 continua les seves investigacions al grup que dirigeix a la Universitat de Leicester (Regne Unit). 

Ha publicat les novel·les Mugrons de titani, (amb Sebastià Roig, Premi Vall d’Albaida), El rei del mónEl joc de Déu (Premi Ictineu),Ullals (amb Sebastià Roig, Premi Joaquim Ruyra) i Hipnofòbia (Premi Carlemany). És autor dels  llibres  infantils Arno et Tururut, (en català: Oriol i Tururut) i Cinc dies en un altre planeta. També ha escrit contes (Quina gran persona!, Premi Vila d’Almassora) i un mètode per aprendre anglès (Milloringlix, amb Carles Roca-Font). En el camp de la divulgació científica ha escrit  Immortals, sans i perfectes,Les grans epidèmies modernesQuè és el càncerJugar a ser déus (Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General). 

Col·labora regularment en diferents mitjans i des del 2005 escriu el blog personal bloGuejat.

 

Elisenda Roca (Barcelona, 1963) Es periodista, escriptora i directora teatral. Ha dirigit, produït i presentat programes de ràdio i televisió. En l’actualitat col·labora a la revista DescobrirGente Despierta de RNE i El Món a RAC 1. La darrera obra teatral que ha dirigit és 73 raons per deixar-te de Guillem Clua i Jordi Cornudella. Ha publicat vuit contes per a nens, un àlbum il·lustrat per Guridi, dues novel·les per a joves, dos àlbums pop up, l’un amb Paula Bonet i l’altre amb Jordi Vila Delclòs, i un llibre divulgatiu sobre concepció, embaràs i postpart amb la doctora Carlota Basil. Entre els nombrosos premis que ha rebut al llarg de la seva carrera destaquen l’Òmnium Cultural de Ràdio, l’Ondas de Televisió i el Butaca de teatre pel musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré.

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Doble Mortal
Etiquetat a:                    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *