Aquí teniu la guia de Novetats de novembre

que tenim a la Biblioteca.

NOVETATS: Novembre 2017

Les novetats porten un teixell identificatiu amb informació del mes i de l’any. A la sala d’adults es troben al taulell del primer pis, als expositors i sobre les prestatgeries dels centres d’interès. A la sala infantil es troben sobre les prestatgeries i a la Sala Jove a l’expositor que hi ha a l’entrada.

Les novetats de mesos anteriors ja són al seu lloc i es distingeixen pel teixell identificatiu ( cada any és d’un color diferent). Si no trobeu una novetat del mes en curs, potser està prestada. Pregunteu al personal o consulteu el catàleg. Si us interessa, la podeu reservar i us avisarem quan estigui disponible.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
NOVETATS: Novembre 2017
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *