CASAL DE JOVES Nau4, ESPAI CREATIU

La Nau4 Espai Jove es un espai creatiu destinat als i les joves amb l’objectiu que puguin participar de forma activa en la programació i coordinació d’activitats per tal de potenciar la seva emancipació cap a la vida adulta a partir de les vivències i la pedagogia activa del “aprenem fent”.

Podran trobar un espai de trobada on realitzar les activitats que més els hi agraden: des de jocs de taula o videojocs a espais d’estudi o debat o qualsevol altre proposta que sorgeixi d’ells mateixos.

S’oferiran tallers per poder desenvolupar i adquirir habilitats i coneixements que més els hi interessi com tallers de teatre, rap o graffiti. Puntualment, també trobaran activitats extraordinàries com concerts, concursos de talents, cabarets… on podran gaudir de l’esdeveniment o formar-ne part.

Serveis que s’ofereixen:

Actualment la programació és en línia degut a les restriccions sanitàries:

  • Dilluns es realitza la Pregunta Random, una pregunta curiosa o reflexiva feta a través d’instagram on podeu respondre i nosaltres penjarem l’endemà les respostes.
  • Dimarts es fa l’Expressa’t, on pots proposar una temàtica i fer una creació artística que compartirem a l’instagram o fer una creació artística inspirada en les que ens han fet arribar.
  • Dimecres es realitza el taller de teatre en línia.
  • Dijous es du a terme l’activitat Fem Pinya, un espai de trobada en línia on proposem jocs com l’Among us, concursos de preguntes o scape rooms.
  • Divendres podeu gaudir de la millor música de Blanes en streaming o participar-hi amb l’activitat Live Artístics.

Horaris:

De dilluns a dijous de 16.30 a 20.30h  i els divendres de 16.30 a 21.30h

Contacte:

Av. de l’Estació, 70, nau 4
Tel. 972 33 07 11
joventut@blanes.cat

Segueix-los a  @joventut.blanes