Puntua aquest llibre?

Divendres vam donar el tret de sortida al Club de Lectura Juvenil #emblanats! Hi ha moltes cares noves, nois i noies que ja van a l’ESO i han passat del nivell infantil al juvenil! Benvinguts i benvingudes!

 

 

 

 

 

 

 

El primer dia sempre fem una dinàmica de presentació per posar-nos cara, nom i conèixer una mica els nostres gustos i aficions. Així doncs, després d’un primer contacte entre nosaltres i també amb la Sala Jove i el seu fons, cada participant es va presentar a partir de llibres que els representen (o no), amb l’objectiu de fer més amena i divertida la presentació de cada un i així també explorar la seva creativitat. Una manera diferent de conèixer-nos a través d’una de les nostres passions: els llibres.

Després d’una estona fent cerca per la Sala Jove per trobar els llibres més adients per explicar la seva biografia, cada participant, amb la seva pila de llibres, va començar a relatar la seva història, on constava el seu nom, edat (si volien), les seves aficions i també què no els agrada. Van sortir històries ben interessants i molt ben trobades: alguns van seleccionar llibres amb autors amb qui comparteixen nom, d’altres van triar llibres de música, cuina, esports o matemàtiques per explicar què els agradava i què no… Això ens va permetre remenar el fons de la biblioteca i familiaritzar-nos amb tots aquests llibres que ens acompanyaran durant el curs.

I, finalment, vam descobrir les lectures que farem fins al juny: llibres de gèneres diversos i amb arguments de tot tipus: novel·les inclusives, un àlbum il·lustrat, un còmic, poesia, un llibre per commemorar el 25N… El primer que comentarem serà I diumenge, meteorit, la novel·la d’Albert Pijuan guanyadora del Premi Llibreter de Literatura Infantil i Juvenil d’enguany.

Som-hi, #emblanats!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Presentació Club de Lectura Juvenil #emblanats
Etiquetat a:                        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *