Aquest juliol hem donat el tret de sortida al BIBLIOVACANCES!

Enguany el dediquem als Jocs Olímpics amb el lema Citus, altius, furtius, amb motiu de la celebració de les Olimpíades a París.

 

 

 

 

 

 

 

Fins a dia d’avui la participació ha sigut un èxit, infants i joves de totes les edats s’han animat a participar en aquestes Olimpíades lectores i una bona colla d’esportistes ja han pujat al podi amb les seves medalles!

El Bibliovacances d’aquest any té fins a quatre etapes, que corresponen a quatre medalles: la de bronze, la de plata, la d’or i el superpremi! Per a cada etapa lectora finalitzada hi ha un obsequi, que no us podem desvetllar fins que hagueu arribat a la meta. Un cop completada la primera etapa amb el respectiu dossier, l’acreditació que confirma que heu guanyat la medalla de bronze i heu acabat l’activitat final, passarem a la medalla de plata, després a la d’or i, finalment, al superpremi. Així doncs, aquest any donem l’opció de repetir el Bibliovacances amb les lectures que tenim preparades per a cada edat. Els lots de llibres els trobareu a l’aparador de la Sala Infantil, sobre la gespa i les banderetes de golf. Per a I1 (blau) i I2 (vermell) tenim a punt tres lectures i per a I3 (verd) i Joves (lila), dues.

 

 

 

 

 

 

 

Per ambientar la biblioteca, hem decorat la Sala Infantil i la Sala Jove amb material relacionat amb els esports i les Olimpíades: banderes de diferents països, uniformes i calçat esportius, els pictogrames dels esports dels Jocs Olímpics a París… Al vestíbul hi trobareu exposades, sota els arcs olímpics, les medalles que han elaborat les persones que ja hi han participat i han acabat l’activitat del primer lot lector. Si ja heu acabat el bibliovacances, podeu pujar al podi amb el premi i us farem una foto per deixar constància de la victòria a les xarxes socials.

Us animeu a participar-hi?

 

 

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Bibliovacances olímpic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *