COM ÉS QUE NO FAS FLORS?

Katarína Macurová

Iep, petits i petites!

Aquest mes al miniclub hem observat atentament com un osset jardiner es dedicava amb totes les seves forces a cuidar una planta del seu jardí que no feia flors mentre uns conills entremaliats feien de les seves…

 

«Que n’és, de bonica!», exclama l’osset amb alegria quan veu una planta nova al jardí. La rega cada dia, la protegeix amb un para-sol i mai no es descuida de donar-li la bona nit abans d’anar-se’n a dormir. Però la planta no reacciona. «Com és que no fas flors?», li pregunta, capficat, el petit jardiner. Ben poc s’imagina el que està passant sota terra!

Katarína Macurová és una autora i il·lustradora que resideix a Bratislava, on es va graduar a l’Acadèmia de Belles Arts i Disseny. Com viatgera notòria, busca inspiració en països estrangers, especialment a Mèxic, on va viure durant gairebé un any.

Amb aquest conte vam poder veure com en una mateixa pàgina poden passar vàries històries alhora sense que els protagonistes s’adonin del que està passant realment. On el lector és l’únic que coneix la història al complet.

És per això que un cop vam acabar el conte i en vam repassar l’ordre, vam muntar un puzle per relacionar la història de l’osset i la del conill i alhora endreçar la història tal com està explicada.

Seguidament, vam buscar la nostra part més manetes i ens vam posar mans a l’obra fent una pastanaga amb papiroflèxia, que vam decorar i que ens servirà com a punt de llibre o decoració.

I, per acabar, vam pintar el moment que més ens va agradar del conte, al revers de la mini-portada, per posar-la dins el pot de les lectures que ens acompanyarà al llarg del curs.

Ens veiem el mes que ve minilectors/es!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Miniclub: abril

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *